dinsdag 3 september 2013

Dag 3: Shopping in Spokane en meertjes

Deze ochtend om 6.30u opgestaan. Weer goed geslapen, alleen Tom heeft toch nog wat moeite en was omstreeks 3 u al wakker. Ik schrijf de blog op het gemak en neem nog een douche. Om 8.15 u gaan we ontbijten in ons hotel. Er is zeer lekkere koffie, muffins en bagels.

Om 9u vertrekken we naar Coeur D’alene. Onderweg in Spokane Valley zien we dat ze daar ook een mall hebben. Volgens Tom hebben we vandaag wel tijd om hier eens te gaan rondneuzen. Eerst gaan we naar een sportwinkel, maar Tom ziet niets naar zijn goesting. De mall gaat pas open om 10u, maar kunnen wel al naar binnen om te zien welke winkels ze hebben. Zien er zeer leuke winkels uit.



En ja hoor, Jess gaat tevreden weg uit de mall met drie zakken vol kledij! Resultaat Jess: 1 jeans, 2 tops, Truitje, Blouse, jurk, 2 riemen en winterjas. Resultaat Tom: 1 sportshirt

Na de Mall is het reeds 12.30u. We hebben allebei honger en gaan eten bij de Burger King.
Na de lunch rijden we door naar onze bestemming Coeur D’alene beauty bay. We verlaten Washington en rijden Idaho binnen. Na half uurtje rijden zien we een zeer indrukwekkend meer liggen. De view points waren enkel niet goed te bereiken of ik moest tijdens het rijden een foto nemen.



Achter beauty bay stoppen we nog even bij een walmart voor ontbijt (voor de komende dagen). We rijden dan door naar Glacier National Park. Het is zo’n 4,5 uur rijden of nog zo’n 385 km. Helaas komen we dan in de staat Montana, waardoor we een uur verliezen. Nu hebben we 8 u tijdsverschil met thuis.
Onderweg stoppen we nog aan Flathead Lake. Toch wel indrukwekkende meren.



Om 20.20u komen we aan in West Glacier. Ben behoorlijk moe van zo’n lange autorit. Ik eet nog een bakje fruit tijdens het schrijven van de blog en Tom eet een aantal belegde broodjes.
Morgen staat er een drukke dag voor de boeg en gaan we deze avond extra vroeg gaan slapen. Teddy is nu al aan het knorren in zijn bedje. Misschien zien we morgen wel een beer die niet slaapt! Hier in het hotel heeft er vandaag een mevrouw een beer net voor haar neus gekregen! Geen nood, we hebben bear spray gekocht!



Tot de volgende!

Aantal km gereden:  460
Temperatuur:  29 C°

Geen opmerkingen:

Een reactie posten