dinsdag 3 september 2013

Dag 2: Issaquah to Spokane on Labor Day

Deze nacht goed kunnen slapen en zit al meteen in het Amerikaanse ritme. Tom is wel nog een aantal keer wakker geworden. De blog updaten lukt hier niet, want er is geen internet. We vertrekken om 8u uit het hotel en rijden naar Starbucks om koffie en een croissant/marble cake te eten. In het nabijgelegen winkeltje kopen we al water en Mountain Dew diet! Ze hebben hier gigantische broodjes! Hmm wie zegt dat Jess dit zou kunnen opeten??We rijden vervolgens door naar de Snoqualmie Falls. Deze waterval is al vrij indrukwekkend. Wist je dat het water bij deze waterval vooral van smeltende sneeuw vanop de bergen afkomstig is? Van daaruit dat hij dus ook deze naam heeft gekregen.
Daarna rijden we door naar Wallace Falls State Park. Na half uurtje rijden zijn we op de parking en er is al redelijk wat volk. Het is inmiddels 10.15u en de Amerikanen zijn al vroeg wakker. Het is tenslotte ook een feestdag vandaag en dat merken we wel. We betalen 10 $ en vertrekken op weg naar de watervallen. Het is een waterval die verdeeld is in drie delen.

De eerste waterval is de Wallace Lower Falls.De tweede waterval is de Wallace Middle Falls.
Je hebt ook nog de Upper Falls, maar deze is nog een eindje stappen en hebben er geen tijd meer voor.

We rijden door naar Leavenworth en stoppen aan de Subway voor een broodje. Het is nu toch al 14.30u. Het is behoorlijk warm, zo'n 35 C°.

Na Leavenworth rijden we door naar Spokane om nog naar de shopping te gaan. Het is 3,5 uur rijden naar Spokane. Rond 18.40u komen we aan, aan ons hotel. We laden de koffers uit en vertrekken vlug naar de shopping, maar helaas is alles gesloten! Vandaag uitzonderlijk vroeg gesloten wegens Labor Day. Op hun site stond er niet van vroege sluiting. Pffttt shopping is nu 0/2, rest ons enkel in Portland om te shoppen. De grote slag zal ik dus ginder moeten slaan.

We rijden dan naar de Walmart om nog wat inkopen te doen en halen wat te eten bij Panda Express.De autorit en wandeling heeft ons goed moe gemaakt en vallen om 22u in slaap. Bye!

P.S Teddy heeft nog een dagje vrijaf genomen, maar vanaf morgen is hij back in business!

2 opmerkingen:

 1. eerst: Wat stond er in die gelukskoekjes van panda express?????

  Die watervallen zijn fantastisch! Nu, ik heb een zacht plekje voor watervallen, dussss... hoe meer foto's hoe beter! (en het zijn echt mooie foto's!!)

  Jullie zullen er zeker nog zien onderweg??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Melanie! :) In mijn fortune cookie stond dat ik een budgetplan moet opmaken. Tom heeft zijne niet opengemaakt...

  Nog heel veel watervallen dat gaan komen...

  Grtz

  BeantwoordenVerwijderen